..hih.. luin edellistä kirjoitusta.. Pianpa mieli muuttuu.. ei tarvita ku yks reissu ja pam, jo löyty kiinnostava tyyppi. Harmi vaan, ettei tätä tyyppiä niin vain saada, tuskin siihen toiste samoissa tunnelmissa törmäillään.

Mä olen aikaihminen ja menin ihan sekaisin tästä pitkätukkaisesta miehestä! Kattelen sen kuvaa ku joku saakelin teinityttö ja haaveilen, mitä olis voinu tapahtua, jos olisin tehnyt niin tai näin tai sanonut sitä taikka tätä..
Meistä on kivoja kuvia yhdessä ja sit hänestä on kuvia yksinäänkin. Hän on melko suloinen noinkin pitkätukkaiseksi mieheksi. Tätä ennen olen kiinnostunut tyypeistä joilla on siististi leikatut hiukset tai ehkä jopa kalju. Mut mikäs tässä nyt sitten niin oli.. en ymmärrä.. Joku kolahti. Ja juu, mittään ei tapahtunut, muutaku ehkä se, että mä taisin pahasti ihastua.. Oikeesti, luulen et nyt kävi huonosti.

Tiedän, ettei tästä ikinä mitään tule, tiedän, etten luultavasti häneen törmää missään koskaan niin, että jotain voisi tapahtuakin.. Miksi tapahtuisikaan...? Luultavasti hän ei edes enää muista mua, vaikka juteltiin ja flirttailin hälle ja hän kieltämättä kyllä takaisin.. Hän oli hiukan humalassa kyllä ja luulen, että sennäköinen ilosilmälle saa (ja on ajan kuluessa saanut) seuraa ja osaa kyllä taidon vikitellä naista.. Kyllä me varmaan liikutaan vielä tulevaisuudessakin samoissa riennoissa, mutta.. samanlaista tilaisuutta tuskin enää tulee, mitä nyt oli..

No, miksen sitte tehnyt mitään, vaikka pientä flirttiä oli ilmassa? Kun en uskonut omiin mahdollisuuksiini ja lähdin etäämmälle kun tuntui, että tilanne oli siinä ja en keksinyt mitään höpöteltävää, enkä halunnut hänen tuntevan, että pidättelen häntä, kun kuitenkin hällä kavereita oli matkassa mukana. Kauempaa sitten häntä ihastelin ja kyllähän hänkin välillä suuntaani katsoi, liekö peloissaan että tulen uudelleen kohden vai muuten vain.. Kuka tietää...?

Nyt, jos saisin saman tilanteen uudelleen elää, niin tekisin toisin, halauksen ja korvan tienoille ilmaan muiskautetun pusun jälkeen en karkaisi kauemmas, vaan jäisin kainaloon katsomaan, mitä tapahtuisi.. saisinko nyrkistä vai pusun poskelle.. Keksisin juttua vaikkapa tarjoamalla juotavaa jne.. Kai naisetkin voi tarjota miehelle, jos vitosen verran seura kiinnostaa??

Huokaus, kuinka mä aina löydän nämä tälläset tyypit, toivottomat, joista ei voi mitään syntyä?
..tätäkö tarkoitin, että missä niitä tyyppejä tapaa, jotka edes hiukan kiinnostaisi..?
No joo, täytyy kyllä tosiaan sanoa, etten juuri ajatustakaan ole suonut viimepäivinä Ykköselle tai Kakkosellekaan.. Mutten sitte tiedä, onks tällänen teinityttömäinen haaveilukaan niin järkevää aikuisella naisella...?


...meitä kohtalomme viskoo minne tahtoo
   tai tasaisesti liukuhihna kuljettaa
   karisseet ovat yltä koristeet
   mut' en osaa enkä tahdo unohtaa

...me niinkuin satelliitit tyhjää kynnetään
   rohkeutta saan kun yössä välähdyksen nään
   ehkä aikanaan, rata rataa sivuaa
   ja vierelläs saan hetken matkustaa

   (Pauli Hanhiniemi)